بی‌تردید در سال 2020 شاهد عرضه اسمارت‌فون‌های مهمی به بازار خواهیم بود و پرچم‌داران وان‌پلاس 8 پرو و هواوی P40 پرو نیز در طیف همین محصولات جای می‌گیرند. از یک سو کمپانی وان‌پلاس برای ورود به قلمرو پرچم‌داران با جسارتی فوق‌العاده تلاش نموده و قیمت‌گذاری هندست‌های برتر خود را افزایش داده است. در مقابل، هواوی P40 پرو دومین پرچم‌دار جهانی کمپانی چینی است که بدون سرویس‌های شرکت گوگل در دسترس مشتریان قرار می‌گیرد.

اسمارت‌فون‌های هواوی P40 پرو و وان‌پلاس 8 پرو در محدوده قیمتی 999 دلاری روانه بازار می‌شوند؛ اگرچه خریداری هندست هواوی در بریتانیا می‌تواند تا سقف 200 پوند گران‌تر تمام شود. علیرغم افزایش قیمت‌گذاری وان‌پلاس 8 پرو این هندست کماکان یک محصول رقابتی به‌شمار می‌رود. با این‌حال امکانات سخت‌افزاری پیشرفته و قابلیت‌های تصویربرداری فوق‌العاده این اسمارت‌فون، قیمت‌گذاری نجومی آن‌را توجیه می‌کنند. در ادامه به بررسی پرچم‌داران حرفه‌ای هواوی و وان‌پلاس از ابعاد مختلف می‌پردازیم:

جدول مشخصات اسمارت‌فون‌های وان‌پلاس 8 پرو و هواوی P40 پرو

طراحی

ابعاد هر 2 محصول در مقایسه با هندست‌های معمول به‌مراتب بیشتر است؛ اما ضخامت و وزن هواوی P40 پرو از وان‌پلاس 8 پرو بیش‌تر است. در مقابل پرچم‌دار وان‌پلاس به میزان قابل‌توجهی کشیده‌تر به‌نظر می‌رسد. حواشی خمیده به‌کارگیری شده در وان‌پلاس 8 پرو علیرغم دریافت فرامین لمسی ناخواسته به حمل هرچه آسان‌تر این هندست کمک می‌کنند. نمایشگر هواوی P40 پرو نیز دارای حواشی خمیده‌ مشابهی با انحنای بیش‌تر است.

هر 2 هندست مجهز به ماژول دوربین پشتی با برجستگی خفیف هستند؛ در حالی‌که به‌طور کلی اندازه ماژول دوربین هواوی P40 پرو اندکی بزرگ‌تر است. البته این پدیده به‌معنای عدم قرارگیری هندست‌ها بر روی سطوح تخت نخواهد بود. با این‌حال قرارگیری ماژول دوربین پرچم‌دار هواوی در یک سمت دستگاه، ریسک لغزش آن روی سطوح را تا حدودی افزایش می‌دهد.

قسمت جلویی گوشی‌ها نیز کاملا متفاوت از یکدیگر به‌نظر می‌رسند. حفره تعبیه شده روی نمایشگر هواوی P40 پرو بسیار بزرگ‌تر و مشهودتر است؛ با این‌حال از یک حسگر تشخیص عمق اضافی میزبانی می‌کند. حواشی اطراف نمایشگر پرچم‌دار هواوی به اندازه اعلام شده در تبلیغات باریک نیستند. وان‌پلاس 8 پرو در قسمت فوقانی کلید پاور مجهز به یک دکمه اختصاصی جهت سایلنت نمودن گوشی است. همچنین کلیدهای تنظیم میزان بلندی صدا در سمت چپ دستگاه قرار دارند. هواوی P40 پرو از الگوی طراحی معمول‌تری در این بخش بهره گرفته و کلیدهای پاور و تنظیم بلندی صدا در سمت راست بدنه آن قرار دارند. درگاه USB-C، شبکه اسپیکر و خشاب سیم‌کارت همگی با الگویی مشابه در قسمت تحتانی هر 2 هندست تعبیه شده‌اند. طراحی ظاهری هواوی P40 پرو به یک پرچم‌دار گران‌قیمت در سال 2020 شباهت بیش‌تری دارد؛ اما وزن سنگین و ابعاد بزرگ این گوشی به هیچ عنوان قابل انکار نیست. در مقابل طراحی پرچم‌دار جدید وان‌پلاس شباهت بیش‌تری با الگوهای سال 2019 دارد؛ اما تجربه کاربری این هندست علیرغم جثه غول‌پیکر آن بسیار لذتبخش است.

نمایشگر

هر 2 هندست مجهز به نمایشگرهایی با نرخ نوسازی بالا هستند. نرخ نوسازی نمایشگرهای هواوی P40 پرو و وان‌پلاس 8 پرو به‌ترتیب معادل 90 و 120 هرتز است. نمایشگر هر 2 مدل دارای عملکردی کاملا روان و چشم‌نواز هستند و با کاهش مقیاس برخی برنامه‌ها به 60 هرتز، باتری گجت‌ها نیز برای 1 روز کامل شارژدهی خواهند داشت. با این‌حال وان‌پلاس به‌دنبال نمایش رابط کاربری اکثر اپلیکیشن‌ها با نرخ 120 هرتزی است؛ در مقابل هواوی با به‌کارگیری برخی ترفندها قصد دارد عملکرد بهینه‌تر خود در زمینه شارژدهی باتری را به رخ حریف بکشد. نمایشگر وان‌پلاس 8 پرو ضمن برخورداری از نرخ نوسازی بالاتر در سایر حوزه‌ها شامل دقت رنگ، روشنایی و توازن رنگ سفید نیز عملکرد بسیار مطلوبی دارد.

عملکرد و کارآیی

از جنبه عملکرد عمومی، پرچم‌دار وان‌پلاس با تراشه اسنپ‌دراگون 865 به آسانی از هواوی P40 پرو با تراشه کایرین 990 5G پیشی می‌گیرد. به‌کارگیری هسته‌های پردازشی جدید کورتکس A77 و حافظه LPDDR5 در تراشه اسنپ‌دراگون 865 موجب برتری نسبی وان‌پلاس 8 پرو در زمینه عملکرد CPU و سرعت دستگاه شده است. این در حالیست که هواوی P40 پرو مجهز به حافظه رم از نوع LPDDR4X است.

منبع:
https://itresan.com/298662/%d9%85%d9%82%d8%a7%db%8c%d8%b3%d9%87-%d9%87%d9%88%d8%a7%d9%88%db%8c-p40-%d9%be%d8%b1%d9%88-%d9%88-%d9%88%d8%a7%d9%86%e2%80%8c%d9%be%d9%84%d8%a7%d8%b3-8-%d9%be%d8%b1%d9%88-%d8%aa%d9%82%d8%a7%d8%a8/

akhbar tecnolozh3 پرو ,هواوی ,p40 ,وان‌پلاس ,پرچم‌دار ,یک ,هواوی p40 ,p40 پرو ,وان‌پلاس 8 ,8 پرو ,هر 2منبع

تغییر لوگوی فیسبوک و روایت رنگ های آن

بال‌های شکسته فرشتگان سرمایه گذار؛ قطعی اینترنت و تشدید بحران جذب سرمایه در کشور

سرمایه، استعداد و نوآوری؛ درد مشترک استارتاپ‌‌های خاورمیانه و اروپا

اپلیکیشنی جهت شناسایی پهبادهای اطراف

مدل 5.4 اینچی آیفون 12 از نمایشگر گرانقیمت سامسونگ بهره می برد

گلکسی نوت 10 پلاس

بهترین پهپاد‌های سال ۲۰۱۹

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

چاپ لیبل حرفه ای ندارییی مبانی نظری ها و پیشینه تحقیق ها بیت ارز بیا برا خرید آپشن های خودرو موبی اسکای | دانلود و آموزش ترازو پند طراحی سایت | سارین وب پوگبا موزیک